Dushat

Heej alla bloggläsare! Sorry att jag inte har skrivit, men har inte haft tid lixom: på en helg! Men det var bara för att jag har sovit hos Felicia sen hade Rayen fest i heron city för hon fyllde 12 år. :) O.S.V men men vi ses snart igen!!! <3

Första videoinlägget...

Heej alla bloggläsare! Idag har skolan gått sååå fort. Har knappast hunnit blinka..... Men aja vi slutade kl 13.30 typ. Sen gick jag o Felicia hem till henne. Men snart så ska jag o hon åka till Farsta för att köpa någon present till Rayen som blir p12:a imorgon <3 Snart kommer ett litet video inlägg bara, eller bara o bara. Det blir faktiskt mitt första! :)


God morgon :)

Shenare alla bloggläsare! Idag är det ju skola som vanligt, men det är ju fredag. O sen ska jag hem efter skolan och köpa kanske någon present till sötisen Rayen som fyller år imorgon <3 Sedan ska jag, Rayen och Felicia köpa godis imorgon och kanske åka till Farsta för jag måste se hur mycket en ansikts mask kostar så det e ju bra <3 ses!!!                                                                                    

Kommer börja.....

Blogga igen! Kul va´??! haha men jag slutade ju blogga för att jag aldrig "hade tid" o.s.v. Men sen kom jag på att jag går ju liksom alltid in på facebook. (o när jag säger alltid så menar jag flera ggr om dan!) så varför inte bara gå in på bloggen o skriva lite om min vardag, basket, min hund, o vänner???? :) <3

Asso ni annar nt hur....

DÅLIGT SAMVETE JAG HAR!!! För att jag nt har bloggat!! :( Jag har haft feber o mått som shit.... Men men idag var jag o mamma i stan och köpte en tröja på Gina Tricot... Men ja mådde uselt o tjatade o gnällde så sen åkte vi hem! Sen nu sitter jag hostar 24 sju. :( o hoppas på o må bättre. o så chattar ja me min bebbo Felicia <3 !! hörs!

RSS 2.0